måndag 22 mars 2010

Yippie, var glad idag, imorgon kan det vara för sent!!!

Dan före dan, bäst att passa på att vara glad!


I morgon beslutas om den nya lagen kring skuldsanering ska gå igenom. De nya förslagen innebär bl.a. en förkortat tid, skuldsaneringen ska pågå 3 istället för 5 år. Reglerna ska också ändras så det ska bli lättare att få igenom sin ansökan. Även företagare är föreslagna att kunna få skuldsanering. Det föreslås också att synen på skuldernas ålder ska mildras, tidigare har det varit ett rött skynke.

Det här vore ju strålande nyheter för precis alla. Att man ens funderar över saken är det som gör mig lite pessimistisk. Jag är inte helt 100 på att det fattats några sunda beslut, varför skulle de plötsligt börja använda logik?

Så det är därför jag tänker vara glad i dag, i morgon kan det vara för sent.

Titta gärna in i morgon, så ser vi vart det landat, men glöm inte bort att vara glad idag!

1 kommentar:

  1. Detta är Oceanic-Finance Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag runt om i världen, vi är registrerade och licensierade lånföretag, behöver du ett lån för att betala dina räkningar? behöver du ett lån för att starta verksamhet? behöver du ett lån för att köpa en lägenhet? Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller whats-app: +1(267)725-7570

    SvaraRadera